På Vensåsseter

Det var ikke veldig mange som tok seg inn til Vensåsseter i dag, men noen var det jo. Til å være sparsomt med sne, var det brukbare løyper hit. I noen av bakkene var det likevel best å ta av seg skiene, for der var det litt isete med grus og stein stikkende frem.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Feb 2017

Sol over Bjørnsjøen

Av Odd Stiansen

Mellom Kutangen og Kikutstua kan man også velge om man vil gå til lands eller til vanns. Når det er vindstille og sol, er det siste alternativet det mest attraktive. At man da må avslutte med en bratt bakke for å komme opp til Kikutstua, har også den fordelen at man da kan besiktige det som blir en utforkjøring dersom man skal gå sørover vannene etter rasten på Kikutstua. En slik besiktigelse kan komme godt med når det er lite snø.

24 Feb 2017

Folksomt på toppen av Wyllerløypa

Av Odd Stiansen

Fra løypa mellom Tryvann og Strømsbråtan er det fristende å gjøre en kort avstikker til toppstasjonen for Wyllerløypa, særlig hvis man passerer omkring tiden for solnedgang. Fredag i vinterferieuka var det mange som hadde tatt turen til vinterparadiset.

24 Feb 2017

Snarveien over Fortjern

Av Odd Stiansen

Ved Fortjern kan man normalt velge mellom maskinpreparerte løyper på sørsiden av vannet og oppgåtte spor over vannet. Det siste alternativet er det mest solrike, og gir også noen få meter kortere gange på brøytet vei.