Snarveien over Fortjern

Ved Fortjern kan man normalt velge mellom maskinpreparerte løyper på sørsiden av vannet og oppgåtte spor over vannet. Det siste alternativet er det mest solrike, og gir også noen få meter kortere gange på brøytet vei.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Feb 2017

Sol over Nordre Movann

Av Odd Stiansen

Movatn stasjon er ikke noe dårlig sted å starte skituren, i alle fall så lenge man ikke har noen bil som skal parkeres mens man går. Fredag i vinterferieuka viste værgudene seg fra sin beste side, og onsdagens snøfall kombinert med dyktige løypemannskapers etterfølgende preparering sørget for utmerkede forhold i løypene. At det er mindre folk her enn på de mer "sentrale" utfartstedene, gjorde også at løypene ikke viste tegn til å være nedslitte.

24 Feb 2017

Scooterkjørt lykke ved Grimstad

Av Line Mork |

På vei fra Grua til Oslo en fantastisk skifredag sto blant annet kjentmannsposten ved Grimstad nord for Grimsvannet på planen. Lykke for to- og firbente at det var kjørt med scooter og matte hele veien til Karidalen.

24 Feb 2017

Fint å gå fra Sognsvann

Av Tom Ingebrigtsen

Det er litt slitt enkelte steder, men nå er det brukbare forhold helt nede fra Sognsvann. Mange benyttet den strålende fredagen i vinterferien til å ta en skitur.