Lysere tider

Det var så fint solskinn så vi kunne kjenne at solen varmet her oppe ved Skulpturarken. Det var 51 deltagere på seniorturen som gikk over Ekeberg, Brannfjell og Ryen varde.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Jan 2017

Vi starter på bånn

Av Per Sørhaug |

Det er jo litt stusslig å starte slik på "skitur" i slutten av januar, men det er da i hvert fall hvitt så tidlig på dagen. Det var 51 deltagere med på seniorturen som gikk over Ekeberg, Brannfjell og Ryen varde.

24 Jan 2017

Noen ganger må man hjelpe naturen litt

Av Skiforeningen |

Her er det løypebasene Lars og Petter nord i Nordmarka som spar snø for å fylle på i utsatte partier i løypa mellom Gjerdingen og Kalvedalen.

24 Jan 2017

Sol og snø ved Østre Purvollen

Av Odd Tore Saugerud

Fotografen ankom Østre Purvollen akkurat da dagens siste solstråler traff de nokså slitne husene der. Tynt snødekke også her, skare som ikke bærer. Løypa fra Damtjern til Langvann var kvistet over Damtjern, så fulgte et stykke gjennom glissen skog med steiner som stakk opp, og deretter var det helhvitt gjennom det åpne området videre. Gammel prepping med scooter, og sparsomt med skispor. Fra Åsa langs veien oppover var det stort sett bart helt til den nederste parkeringsplassen før Damtjern, da ble det plutselig brøytekanter og snø i terrenget. Ingen skiløpere eller ferske skispor var å se.