Flott utsikt, men her står bare flaggstangfoten igjen

Utsikten fra Bessliåsen er flott i flere retninger, det kommer bare an på hvor man står. Bildet viser utsikten mot vest: fra venstre Fløyta mot Sørkedalen og Sørkedalen i bakgrunnen, så Hvitsteinåsen med litt av Hvitsteinvann foran Mærraskallen, og til høyre bak denne Tryvannshøgda med Wyllerløypa og Tryvannstårnet. Bare grunnmuren og flaggstanga minner om at her lå det en gang en ganske stor hytte.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Nov 2016

På nordtoppen, men i fritt forfall

Av Odd Tore Saugerud

Teksten til markadatabasestedet Bessliåsen fremhever utsikten og hyttene. Her burde utsikten vært topp, for denne ganske store laftehytta ligger helt på nordtoppen av Bessliåsen. Men her har skogen igjen omsluttet den, og den har nok kommet forbi stadiet der den fortsatt kan reddes med rimelig innsats.

26 Nov 2016

Milsluker slikker sol langs Ølja

Av Peder August Gade

I dag møtte vi Tom Stensaker, og han slikket sol og mil langs Ølja. Dagens fangst ble litt over fem mil med utgangspunkt fra Mylla. Skiforeningen har pakket snøen bra, slik at snødekket fortsatt er bra etter mildværet. Noen steder der bekker og smeltevann krysser løypa, er det bart.

27 Nov 2016

Skiføre i Drøbak

Av Fredrik Gade

I lysløypa ved golfbanen i Drøbak har man klart å få til en 2 km lang rundtrasé av kunstsnø produsert lokalt. Ikke verst forhold, tatt i betraktning de snøfrie omgivelsene i Follo.