På nordtoppen, men i fritt forfall

Teksten til markadatabasestedet Bessliåsen fremhever utsikten og hyttene. Her burde utsikten vært topp, for denne ganske store laftehytta ligger helt på nordtoppen av Bessliåsen. Men her har skogen igjen omsluttet den, og den har nok kommet forbi stadiet der den fortsatt kan reddes med rimelig innsats.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Nov 2016

Milsluker slikker sol langs Ølja

Av Peder August Gade

I dag møtte vi Tom Stensaker, og han slikket sol og mil langs Ølja. Dagens fangst ble litt over fem mil med utgangspunkt fra Mylla. Skiforeningen har pakket snøen bra, slik at snødekket fortsatt er bra etter mildværet. Noen steder der bekker og smeltevann krysser løypa, er det bart.

27 Nov 2016

Skiføre i Drøbak

Av Fredrik Gade

I lysløypa ved golfbanen i Drøbak har man klart å få til en 2 km lang rundtrasé av kunstsnø produsert lokalt. Ikke verst forhold, tatt i betraktning de snøfrie omgivelsene i Follo.

27 Nov 2016

Sukkerføre

Av Erik Unneberg

Det var stor aktivitet i løypene i Holmenkollen i dag, for sålen av kunstsnø gjør at det fortsatt er skiføre her. Utover dagen fikk snøen sukkerkonsistens, men til tross for de løse forholdene, var det god glid i traseen. Og utsikten kunne ingen klage på.