Hei på deg, her er jeg!

Milo venter fortsatt på kontakt med det lille rådyret som vender ham ryggen i hagen. Turen gjennom Lillomarka slutter der turveien langs østsiden av Maridalsvannet møter Midtoddveien, og rådyret som med årene har blitt nokså mosegrodd, er fortsatt helt utilnærmelig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Okt 2016

Gyldne dager i Maridalen

Av Kjersti von Krogh

Grått og trist i byen, men ennu er det en herlig høststemning i Marka så lenge løvet henger på trærne. Første vinterdag ble passert for noen dager siden, men foreløpig er det ikke mye som minner om vinter ved utsikten over Maridalsvannet og Geita og jordene nord i vannet.

20 Okt 2016

Post med vill utsikt

Av Nina Didriksen |

Det er bratt på østsiden av Gyrihaugflaka, og med dagens høstlige vær ble det en trolsk stemning. Dette er et nydelig område og fotografens favoritt blant årets kjentmannsposter.

19 Okt 2016

Store Gyrihaugtjern i tåka

Av Odd Tore Saugerud

For Store Gyrihaugtjern var situasjonen nesten den samme som for Lille Gyrihaugtjern på bilde nr. 26208, men tåka var litt lettere, og det var ikke yr i lufta lenger. Men tåka hadde bare flyttet seg litt høyere, for fra Gyrihaugen var det null utsikt, bare mastene med parabolantenner var synlige derfra.