Kollevann: båthus uten båt, men med gjennomsikt

Båthuset ved vestenden av Kollevann er tomt, og snart er det heller ikke båthus her lenger. Siden besøket her for nær fem år siden har halve taket forsvunnet.

Kollevann: båthus uten båt, men med gjennomsikt

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Okt 2016

"Melisdryss" på Ringkollen

Av Torgeir Stenstad

I dag ca. 0 grader og over 600 meter hadde trærne fått et tynt snølag og varslet om at vinteren ikke er langt unna. Vi er her ved Tvetjerna sør for Øyangen, og i der fjerne skimtes Rughaug på 681 moh.

12 Okt 2016

Høst i Maridalen

Av Erik Unneberg

Fra Barlindåsen i Lillomarka var det i ettermiddag god utsikt mot Maridalen, selv om det var overskyet. Det var høstlig med et par-tre varmegrader her i dag.

11 Okt 2016

Flere hyttemysterier

Av Odd Tore Saugerud

Ved Eikestøa er det også to andre ruiner: den delvis murte grunnmuren med mål 11,30 x 5,0 meter nær Store Sandungen ved dagens vannstand, og noen mer primitive rester på en gjenvokst flate tett inntil blåstien litt høyere opp i terrenget. Begge er tegnet inn på gamle kart (for eksempel Løvenskiolds driftskart fra 1931 med betegnelsen «hytte» påført), men de er ikke videre beskrevet i Sverre Grimstads «Nordmarkshistorier». Kan den ha vært en forløper til en av de store, «moderne» høggerhyttene med stall?