Utsikt mot nord fra Brennberget

Utsikt mot Varingskollen og Nittedal er meget god fre Brennberget, i alle fall rett nord for selve toppunktet. Her går det godt merket sti opp fra Sagtomta. Hvis vi sammenligner med bilde nr. 5985, tatt ti år tidligere, ser vi at det har kommet til en god del boliger i Nittedal, i området nede til høyre i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Okt 2016

Kveldssol over Vientjern

Av Odd Tore Saugerud

Blankt vann, flytetorver med høstfarger og lav kveldssol sørget for fin stemning denne solrike oktoberdagen. Men nå hadde skyggene allerede nådd vestenden av vannet, og der ble det tydelig at det ikke er sommer lenger, selv om dagtemperaturene fortsatt er høye.

07 Okt 2016

Kos ved Vientjern

Av Odd Tore Saugerud

Ved første glimt av Vientjern så vi også blå røyk, og tenkte at her er det nok bålkos i kveldssola. Og ganske riktig, her hadde en ung familie arrangert pølsefest for seg selv og hunden. Riktig idyllisk, og det var hjortelusfluefritt inntil vi kom med våre medbrakte, heldigvis bare til vårt eget bruk.

07 Okt 2016

Gaupestein sett fra baksiden

Av Odd Tore Saugerud

Gaupesteinen har flere sider. Dette er ikke den mest fotograferte siden, så da må den vel være en bakside. Fra denne vinkelen er passasjen under steinen til gjesteboken godt synlig, se også bilde nr. 26165.