Bro over Dælibekken

Det går mange stier i området Kolsås - Dælivann. Her krysser en av blåstiene Dælibekken rett øst for Toppås. Det var fint turvær her i dag, med 20 varmegrader og sol.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Sep 2016

På Bjørnåsen midt på Hurumlandet

Av Nina Didriksen |

Kjentmannsposten heter Bjørnåsen 304, mens grunneier ønsker velkommen til Bjønnåsen og naturparken. Hadde det ikke vært for den, ville det nok ha vært tett granskog her. Nå kan vi nyte utsikten mot blant annet svaene på Vardåsen (til høyre for posten) og Oslo (til høyre for høyre tre på bildet). "Bomben" i bakgrunnen er det ingen som riktig vet hva er.

04 Sep 2016

Ny kjentmannspost sør på Stikkvannskollen

Av Nina Didriksen |

Det er åpent og fint på platået sør for tårnet på toppen av Stikkvannskollen. Vi kunne selvfølgelig ha tatt bilde av utsikten sørover med Oslofjorden blinkende i det fjerne, men denne gang vendte vi objektivet nordover. Tårnet og masten skimtes over postklipperens hode.

04 Sep 2016

Midtodden 2016: jakten på kvitteringsklemmer og Kvikk Lunch

Av Odd Tore Saugerud |

Etter utskytingen blir det satt ut ekstra kvitteringSklemmer, og Skiforeningens damer deler ut Kvikk Lunch (mørk type denne gangen) til de som ikke hadde så effektive albuer at de fikk sin del av oppskytingen. Det ble kø foran klemmene, men det var også de som prøvde å finne tuftene etter husene som ble revet i 1960-årene. Den uanselige muren i bunnen av bildet gir svar.