Snarveien til Skjennungstua

Hvis man kommer gående fra Skjennungen og skal til Skjennungstua, kan man forlate veien og ta til høyre like etter vannet. Stien - som er tørr så snart man kommer over de første fuktige meterne - fører raskt opp til Skjennungstua, som man får se fra baksiden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Jun 2016

Ut på beite

Av Torgeir Stenstad |

Alltid hyggelig å møte sauer i Marka. Disse gresset nord for Storflåtan.

02 Jun 2016

Kvinner på randen 2

Av Nina Didriksen

Etter en flott og varm tur opp Mørkganga var det deilig med en rast og et bad i Migartjern. I bakgrunnen ruver Gyrihaugen med sine tekniske installasjoner.

31 Mai 2016

«Kjelleren på hylla» ved Ørretfallet sett nedenfra fra øst

Av Odd Tore Saugerud

Våpenlageret «Kjelleren på hylla» skulle ikke være lett å finne under krigen, og er det heller ikke i fredstid. Her er det sett nedenfra fra øst. Skrenten på bildet er vel ca. fire meter høy, og ligger tilsynelatende åpent bak en liten grasslette. På toppen er det en gammel stubbe og en fremtredende bjørk med bøyd stamme nederst. Steinene som er synlige til venstre (vest) for stubben er sydveggen av våpenlageret. Det går en steinet sti fra østsiden av brua over Vesleelva i retning mot lageret, men noe lenger øst. Til lageret går det ikke sti eller tråkk, og sikten dit er dårlig på grunn av kratt. Jeg har laget to minivarder ved stien. Disse viser retningen til grassletta og stupet. Derfra er det mulig å krabbe opp til lageret.