Burudvann er fullt, men isen er usikker og badestranda er ikke klar

Regnværet de siste dagene har fylt Burudvann helt opp til gammel vannstand. Demningen er ferdig renovert, men fortsatt stengt for ferdsel. På badestranda er det en blanding av sand og sprengstein, så badesesongen er nok fortsatt et stykke unna. For sikkerhets skyld advares det fortsatt mot usikker is! Bildet er tatt med utfyllende blitz.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

23 Mai 2016

Trolsk regnværsdag ved Tonevann

Av Kjersti von Krogh |

Men Milo ser både fisk og fugl gjennom regnbygene, og skulle så gjerne ha fått tak på noen!

23 Mai 2016

Vakkert tuntre nyter en regnværsdag

Av Kjersti von Krogh

Feiringseter ligger på vestsiden av Røyrivann. Her setret gårdene Feiring, Nes og Skårer, og ble nevnt i gamle protokoller helt tilbake til 1600-tallet. Tømmerhytta som nå står der, ble oppført i 1942, og det flotte tuntreet er like vakkert uansett årstid!

23 Mai 2016

Milsukersamling på Vangen

Av Vigdis Jynge

Skisesongen er over i Marka. Avslutningen ble feiret med premieutdeling, gryterett og kanelsnurrer og et gruppebilde. På bildet ser vi i bakre rekke fra venstre Fredrik Gade, Erik Kagge, Werner Poensgen, Harald Gløersen. Ellen Hernes, Else Kolflaath, Ragnar Dybpsjord, Peder Gade og Ragnar Thoen. I fremre rekke fra venstre: Jørgen Fog, Torleif Johnsen, Anne Kvisgaard Gløersen, Vigdis Jynge, Kjersti Von Krogh, Kristian Wiig, Arild Haug og Tom Stensaker.