Hit, men ikke lenger på råtten våris

Milsluker Tom Stensaker er som regel den siste skiløperen som gir seg i Marka, også på isen på vannene. Her blir isen på Mylla ved Vestenden forsiktig inspisert og funnet for dårlig, før retur langs land tilbake til Myllsdammen. All ferdsel på is i Marka frarådes nå, våren tar over, og det er bare snakk om dager før all is og snø er borte i området Mylla-Bislingen. Benytt helgen, den som kan, på de siste snøstriper på Bislingveien, Formoløypa og veien Mylla-Trantjern.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Mai 2016

Feil framkomstmiddel?

Av Steinar Kjærnsrød |

På turen inn til Heggelia var det flere partier med sammenhengende snødekke som vanskeliggjorde sykling. Bildet er tatt mellom Byseterkrysset og Gopletjernshøgda.

05 Mai 2016

Farvel til ny og gammel snø

Av Nina Didriksen

Fersk og eldre snø prydet veikanten på Jaklefossveien ved Høgåsen/Stormyra. På sykkelturen mot Sørkedalen og Oslo lå det mange gamle brøytekanter i skyggefulle områder. Blå bånd som indikerer en kommende kjentmannspost vinket også et sted underveis.

04 Mai 2016

Bare slush igjen av isen på Gjerdingen

Av Fredrik Gade

Varme dager i Marka nå, og isen på de store vannene går i oppløsning, selv i de høyere områdene. Det er fortsatt mulig, med litt gåing i enkelte partier, å gå på ski rundt Gjerdingen, men utpå selve vannet har nok den siste skiløper gått denne sesongen. I dag var det bare slush igjen så langt øyet kunne se.