Vinterpanorama ved Buhammeren

Løypa rundt Buhammeren i Gran har en enestående utsikt å by på. Fra Vestre Gran ILs løypemaskin ser vi bl.a. Randsfjorden, Sølvsberget (midt i bildet) og Brandbukampen (til høyre).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2016

Råtten is, fersk råk

Av Odd Tore Saugerud

I vika ved Røde Kors-hytta ved Ulsrudvannet var det en helt fersk råk rett ut på den råtne isen. Var det spor etter den siste, overdristige skiløper, eller var det etter en Ola Dilt-deltager som hadde funnet en snarvei til post D på den andre siden av vannet? Heldigvis ingen av delene. Oslo Brannvesen hadde tydeligvis hatt øvelse med utrykning av to biler og tallrike mannskaper.

03 Apr 2016

Ola Dilt er 50 år

Av Odd Tore Saugerud

Ola Dilt er Oppsal IFs turorienteringsopplegg i Østmarka som startet opp i 1966, og kan derfor feire 50-årsjubileum i år. Åpningsarrangement var på Østmarksetra kl. 11.00 – 13.00 med kartsalg, bål for pølsegrilling, kaffe og kake og spesielle poster på åpningsdagen. Allerede kl. 10.40 var det nokså fullt på parkeringsplassene, og tendens til kø foran salgsteltet. Her ekspederte og veiledet bl.a. Ola Dilt-leder Torgeir Stenstad (i rødt).

03 Apr 2016

Våt nysnø ved Dammyra

Av Tom Ingebrigtsen

I går falt det tung våt nysnø mange steder i høyden. Her ved Dammyra var det i dag tungt å brøyte løype. Men det ble mindre nysnø og bedre gli videre innover til Gampetjern.