Skog, fjord og fjell

Skiforeningen anbefaler denne uken turen om Vestergyllen, og fotografen var mer enn villig til å prøve den i ettermiddag - på skøyteski. Og for en flott tur det var! God glid, flotte løyper, varmt, strålende sol og nydelig utsikt fra Vestergyllen mot Holsfjorden/Tyrifjorden, Hole, Ringerike og litt av Finnemarka. Til høyre ser vi litt av Krokskog-platået, mens blant annet Vikerfjell ruver i midt i bakgrunnen, 7 mil unna. Norefjell i venstre del av bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2016

Drømmepåske i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Med kuldegrader om natten holder løypene seg bra i Vestmarka, selv om det er varmt midt på dagen. Det er fint fra flere innfallsporter nå, for eksempel Solli, Skoglund, Vestmarksetra og Kattås. Bildet er tatt rett sør for Mikkelsbonn.

23 Mar 2016

På vestsiden av Blankvann

Av Odd Stiansen

Fotografen valgte i dag løypa på vestsiden av Blankvann (Løype 234: Rundmyr [Nordmarkskapellet] - Studenterhytta - Glåmene - Kikut), ettersom løypa på østsiden var nokså isete og steinete allerede for et par dager siden. Selv om også løype 234 gjerne kunne fått litt påfyll av snø enkelte steder, angret han ikke på valget.

23 Mar 2016

Påskesol over Kikutstua

Av Odd Stiansen

Snøen i sydhellingen ved Kikutstua forsvinner nå så fort at man kan se forskjell fra dag til dag, men Kikutstua er fortsatt et fint mål for en skitur midt i påsken.