Løypene mykes opp

Det var ganske hardt i en del løyper først på dagen i dag, men etter hvert ble de mykere. Det ble en tur i fristil fra By til Løvlia i dag, og det var sol nesten hele tiden. Bildet er tatt mellom Kampevaddammen og Fjellseterbommen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Mar 2016

Utsikt fra Vestergyllen

Av Erik Unneberg

Etter hogsten ved Vestergyllen har det åpnet seg flott utsikt herfra, både mot Lierdalen, Holsfjorden/Tyrifjorden og Vikerfjell. Dagens fristilstur over Vestergyllen gikk i strålende solskinn og en del varmegrader, men fint føre stort sett hele veien: Kattås - Mikkelsbonn - Vestergyllen - Junkertangen (Store Sandungen) - Lushattdalen - Kattås.

19 Mar 2016

På skøyteski mot Vestergyllen

Av Erik Unneberg

Løypen over Vestergyllen er nå på slutten av sesongen preparert for både klassisk og fristil. Denne skiløperen har valgt det siste alternativet, og har omtrent 1 kilometer igjen til utsikten mot blant annet Lierdalen kan nytes.

19 Mar 2016

Påskeutfart i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Påsken åpnet veldig bra i Vestmarka, og det var flere som søkte seg ut i det fine været. Også føret bar preg av påske - typisk klisterføre med skarpt føre i skyggen og litt bløtt der solen etter hvert fikk tak. Felleski fungerte brukbart i dag, og også zeroski utover dagen. Og det var helt topp å skøyte, noe fotografen gjorde. Så godt som hele løypenettet i Vestmarka er nå åpnet for både klassisk og fristil. Bildet er tatt rett nord for Jongsmyr.