Lygnaturen 2016: skismøring før avmarsj fra Lygnasæter

En av bussene med forventningsfulle skiløpere har nettopp ankommet Lygnasæter. Mens noen benytter anledningen til å ta en kopp kaffe i kafeen, er andre alt i gang med å smøre skiene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mar 2016

Lillomarka rundt

Av Tom Ingebrigtsen

De som var tidlig ute denne lørdagen, måtte være oppmerksomme på at deltakere i Lillomarka rundt kunne komme halsende forbi i løypa. Her fra Kjulstjern, like før rennløypa snudde nedover igjen.

05 Mar 2016

Skiparkering ved Katnosa

Av Nina Didriksen

De første skiløperne har inntatt Sandvikshytta. Etter vaffelhaugen å dømme ventet verten storinnrykk. Det var mange smørende mennesker å se langs løypene i dag. Føret var greit fra start ved Mylla, men sør for Bjørnsjøen var sporene polert, og selv ikke den mykeste voksen hjalp stort.

05 Mar 2016

Bedugget på Grønland

Av Eyvind Wang

Fotografen hadde med lommekamera i lomma på dagens tur. Det ble fullt av dugg da vi kom oss inn på Grønland hvor speidere fra Høvik Verk stod for serveringen - vafler, toddy og sjokolade. De hadde ligget over fra i går og skulle bli over til i morgen da de også holder åpent. Fotografen har forsøkt å fjerne duggen i etterbehandling av bildet, men har ikke lykkes helt med det.