Snart ved Mattisplassen

Scooterløypen Tverrelva - Mattisplassen - Fjellsetra går fint i terrenget, og også over Plassedammen sør for Mattisplassen. Det var mindre folksomt her enn i hovedtraseene mot Løvlia.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Feb 2016

I scooterspor på Vesle Sandungen

Av Erik Unneberg

En flott dag i Nordmarka nærmer seg slutten, men solen skinte fortsatt over Vesle Sandungen. Det var godt føre i scootersporet.

28 Feb 2016

Lite besøk på Studenterhytta

Av Steinar Kjærnsrød

Studenterhytta ligger litt avsides og er heller ikke synlig fra hovedløypa som går 200 meter unna. Det fører til at mange ikke en gang vet om denne perlen av en markastue. Kafeen er åpen hver lørdag og søndag i skisesongen - ta en tur innom, da vel!

28 Feb 2016

Ukjent perle

Av Steinar Kjærnsrød

Dette bildet er tatt inne på en sportsstue midt i hjertet av Nordmarka syd, fem-ti minutter fra hovedløypene til Kikut og på en av vinterens fineste skisøndager midt på dagen. Kan du gjette hvor vi er og hvorfor vi er de eneste besøkende? Svaret er at vi er på Studenterhytta og at folk er vanedyr som går i flokk. Hvorfor ikke ta en tur innom her i stedet for å stå i milelange køer på Kobberhaugshytta og Kikutstua? Hyggelig vertskap og god hjemmelaget mat og bakverk får du også!