I scooterspor på Vesle Sandungen

En flott dag i Nordmarka nærmer seg slutten, men solen skinte fortsatt over Vesle Sandungen. Det var godt føre i scootersporet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Feb 2016

Lite besøk på Studenterhytta

Av Steinar Kjærnsrød

Studenterhytta ligger litt avsides og er heller ikke synlig fra hovedløypa som går 200 meter unna. Det fører til at mange ikke en gang vet om denne perlen av en markastue. Kafeen er åpen hver lørdag og søndag i skisesongen - ta en tur innom, da vel!

28 Feb 2016

Ukjent perle

Av Steinar Kjærnsrød

Dette bildet er tatt inne på en sportsstue midt i hjertet av Nordmarka syd, fem-ti minutter fra hovedløypene til Kikut og på en av vinterens fineste skisøndager midt på dagen. Kan du gjette hvor vi er og hvorfor vi er de eneste besøkende? Svaret er at vi er på Studenterhytta og at folk er vanedyr som går i flokk. Hvorfor ikke ta en tur innom her i stedet for å stå i milelange køer på Kobberhaugshytta og Kikutstua? Hyggelig vertskap og god hjemmelaget mat og bakverk får du også!

28 Feb 2016

Litt utenfor allfarvei

Av Steinar Kjærnsrød

Tar man av til venstre etter å ha kjørt ned Slakteren på vei nordover, kommer man straks ut på Blankvann og inn på gamle skiløyper i dette området som fortsatt gås opp av entusiaster. Her er vi midt ute på Blankvann.