Vinterferie på Nord-Elvåga

Det er litt lite snø enkelte steder, men ellers fine forhold i Østmarka nå. Man treffer ikke veldig mange andre i løypene, men her på Nord-Elvåga var det noen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2016

Entusiastspor over Grøttumsflaka

Av Nina Didriksen

Ved Rundmyr et par kilometer innenfor Tryvann går det av en scooterløype som fører oss over Grøttumsflaka til Motjernet ved Finnerud. Løypa prepareres sjelden, men gås opp av entusiaster. Det er noen friske utforkjøringer i denne retningen, men nå er det nok - og myk - snø til å kunne manøvrere ned. Bildet er tatt omtrent midtveis, her er det en strekning med lite snø, noe som sannsynligvis skyldes forrige mildvær. Anbefales!

25 Feb 2016

Snørik løype

Av Nina Didriksen

Den upreparerte løypa over Grøttumsflaka er gått opp av entusiaster og det er fint å gå. Men utforkjøringene er friske! Her i den skyggefulle lia sørvest for Setertjernet er det masse snø og greit å styre.

25 Feb 2016

Muligheter fra skolen

Av Erik Unneberg

Lommedalen skole er et greit utgangspunkt for skiturer på Krokskogen. Herfra kan du komme til Langebru, Frøshaug og Kleivstua, eller du kan ta "Skolerunden", en rundløype som er innom Rognliakrysset og Gaupeberget. Det går også an å ta en avstikker til for eksempel Solfjellstua fra denne runden.