Ved øvre Jaklefoss

Vannet spruter og solen skinner på den øvre delen av Jaklefossene. Terrenget er bratt, og fotografen hadde en herlig strabasiøs tur bort og ned til isfossene. Turen videre avdekket at enkleste måte å ta seg hit på, er å "bushe" fra Ringkollveien med start en liten kilometer nedenfor bommen. En eventuell bil må imidlertid settes et annet sted.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Feb 2016

Møte på Ringsmyrene

Av Erik Unneberg

Det ble etter hvert en flott skidag på Krokskogen. Mange steder kom solen frem, og i høyden var det tørr nysne og blått føre.

13 Feb 2016

Sol over Fyllingen

Av Tom Ingebrigtsen

De som tok turen innover til Kikut denne lørdagen, behøvde ikke å gå i kø. Til tross for fine forhold og sol på Østre Fyllingen, var det svært få som var ute på ski.

13 Feb 2016

Langtur fra Lygna til Gjøvik

Av Eivind Molde

Temmelig nøyaktig 43,5 kilometer har de lagt bak seg fra Lygna og hit til krysset ved Nedre Eikvelta. Men turen til Hunndalen på Gjøvik er 55 kilometer lang, så det er mer igjen! Det er Skiforeningen Gjøvik og omegn som arrangerer denne turen en gang i året. Denne gangen var det 13 deltakere på bussen fra Gjøvik til Lygna, to gikk av på Eina og tok "kortversjonen" derfra, mens resten satset på å gjennomføre hele langturen Lygna-Gjøvik.