Ny garasje og snøscooter

Breiskallen sportsklubb – skigruppa/løypekjøring - har i løpet av 2015, ved hjelp av støtte fra hytteeierne rundt Skumsjøen, lokale firmaer og privatpersoner, anskaffet midler og materialer til å bygge garasje til scooteren og anskaffet en ny snøscooter. Vi i sportsklubben er imponert over den støtten vi har fått, og skal gjøre vårt beste for å gjengjelde den med fine skiløyper når det blir snøforhold til det. En løypetrasé fra Stokkhyttakrysset i skogsbilvei mot Ødegardsetra – Kjøyvemyra er også lagt inn som ny trasé for Breiskallen. Vi ønsker alle en fin skivinter 2016.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Jan 2016

Krokskogtrollet på lur

Av Nina Didriksen

Ikke alle så det, men et krokskogtroll sto og lurte på om det skulle krysse skiløypa mellom Kolltjern og Ringkollen. Løypene var oppkjørt og nedsnødd, føret var strålende.

10 Jan 2016

Mer og mer vinter

Av Eyvind Wang

Det har lavet ned i Vestmarka i det siste, og det blir mer og mer vinter. Bløtt føre i dag selvfølgelig, som man ser her i bakkene ned mot Damvann fra Gampen. Når preppemaskinen får tatt en ny runde, blir det perfekt.

09 Jan 2016

Nysnø i lysløypa

Av Steinar Kjærnsrød

Denne overgangen over Sørsetraveien hører til lysløypesystemet på Kleivstua. Her er det enveiskjøring, slik at man ikke bør gå i retningen kameraet peker mot. Løypeskiltet til venstre viser vei til løype 953, som går langs Sørsetraveien.