Prepping i Hurum

Preppingen er i gang i Hurum. Forholdene er bra på veiene, men det er lite snø i skogen. Bildet er tatt like ved Stikkvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Jan 2016

Kaldt på Glåmene

Av Oddbjørn Mantor

Det var kaldt på Glåmene i ettermiddag etter at sola hadde gått ned. Det er fortsatt ikke preparert her oppe, men fint å gå likevel. Man får faktisk litt mer villmarksfølelse når det kun er et enslig skispor man følger.

07 Jan 2016

Blir det isslott i 2016?

Av Odd Tore Saugerud

Bærum Turlag Turbo (Barnas Turlag) har tradisjon i januar med en fakkeltur til isslottet i Hestemyrbekken, se bilde nr. 18458. I 2016 arrangeres den 30. januar. Men blir det noe isslott å besøke da? Bildet viser hvordan det ser ut i dag. Det er brukbart med is over skrenten, men selve isslottet er under fremspringet i høyre kant av bildet, og der er det ikke is. Bilde nr. 18457 viser hvordan det så ut i 2013. Nå går bekken i hovedløpet og fullstendig under isen, så hvis det ikke danner seg en isdemning der, ser det mørkt ut for årets isslott.

07 Jan 2016

Tykkelsesmålt, godkjent og merket

Av Odd Tore Saugerud

I dag var alle løypene over Østernvann merket, så da er nok isen sikker, selv om det drønner i den og den beveger seg i kulda. Føret er bra, men tynt, og fotgjengerne var fortsatt i solid flertall.