Jakten på skiføret

På ubrøytede veier over 500 moh. er det mulig å rusle seg en tur på ski. Snøen har vært fuktig og har frosset, så det er blitt en fast såle, men vær obs på stein og grus. Det ble en nydelig formiddagstur idet solen brøt gjennom tåkelaget innenfor Jaklefoss.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Nov 2015

Skitrening på snø hos Åsen IL

Av Roar Johansen |

Skitrening på bare 4 cm snø i det nye skianlegget hos Åsen IL i Nannestad i går kveld. Ikke nok snø til å kjøre tråkkemaskin, men fine forhold snømengden tatt i betrakting. Får «betalt» for nøye planering av underlaget nå…

17 Nov 2015

Nibbitjern i tåka

Av Odd Tore Saugerud |

Det var ikke lett å få øye på Nibbitjern fra blåstien som følger nordvestenden av vannet ganske nær, men ved innløpsbekken kom fotografen under tåka, i alle fall delvis. Isen har begynt å legge seg på vannet, men den er tynn, og det er fortsatt ganske bra vannføring i innløpsbekken. Fin senhøststemning, men kanskje ikke midt i blinken for skientusiastene?

17 Nov 2015

En skjegget stiviser

Av Odd Tore Saugerud

Langs skiløypa som går langs nordsiden av den lange vika nord for åsryggen Skibet, står dette flerstammete treet med ærverdig skjegglav og nylig oppfrisket rødmerking. Turen rundt vika var uventet tidkrevende med nysnø over vannpytter og myrer som var våte, men fortsatt uten tele.