Og ennu er det høst i Lillomarka

Sol fra knallblå himmel og opp mot tosifret antall varmegrader gjorde at tanken på en kommende vinter var svært fjern. Vakker utsikt fra den østlige delen av Linderudseterhøgdene mot Alnsjøen og bebyggelsen nord i Groruddalen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Nov 2015

Inn i det myke novemberlyset

Av Kjersti von Krogh

En strålende novemberdag i Linderudseterhøgdene (379 moh.) med utsikt i pastellfarver ut over fjorden. Dette åspartiet ligger vest for Alnsjøen og strekker seg med dype kløfter og brattheng mot sportsanlegget Linderudkollen.

01 Nov 2015

Disig utsikt

Av Erik Unneberg

Når man kommer nedover blåstien fra Vassputten (eller Vassmyrputten), åpner terrenget seg noe. Det var imidlertid litt for disig i dag til at utsikten var noe særlig å skryte av, her 400 moh. Stien fortsetter sørøstover til Grønlandsveien.

01 Nov 2015

Mild november ved Vassputten

Av Erik Unneberg

På novembers første dag var det mildt i Vestmarka, og fra populære startsteder som Franskleiv var det stor utfart. Litt unna hovedstiene var det imidlertid lite med folk, slik som her ved Vassputten (eller Vassmyrputten). Den ligger på 407 moh., sørøst for Grønland. Høstfargene er fortsatt på plass, selv de begynner å falme noe. Bladene har forlatt løvtrærne.