Jeg gikk en tur på stien

Lettgått og fin sti i Vestmarka mellom Fløyta og Tveter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Okt 2015

DNTs frivilligfest: de beste tårnbyggerne

Av Odd Tore Saugerud

DNT arrangerte lørdag fest for sine frivillige i den nye låven på Sæteren gård. Stort oppmøte, god stemning, og barneleker for de godt voksne. Gamle barn ble som nye, og kreativitet og samarbeidet i gruppene blomstret. Her er vår gruppe 7 – Markaviterne, som vant vedtårnbyggekonkurransen, og delte førsteplassen når poengene fra alle konkurransegrenene var lagt sammen: markakunnskap, Twist-bæring, tårnbygging, vannbæring uten kopp, og DNTkunnskap. Dømt bak på grunn av trynefaktoren, men han er ikke med på bildet. Egentlig syntes vel alle at var det gøy å være barn og uhøytidelig igjen, og Sæteren var det rette stedet å være det på.

06 Sep 2015

Veien forbi Holen

Av Erik Unneberg

Av den gamle husmannsplassen Holen står det bare tuftene igjen. Den siste beboeren døde i en brann her på begynnelsen av 1970-tallet. Etter det ble uthuset flyttet til Veimyr på vinterføre. I dag går Murenveien forbi stedet. Mange går og sykler på den, men akkurat i dag var det temmelig stille i kulturlandskapet ved Holen.

24 Okt 2015

Gråvær ved Kroktjern

Av Torgeir Stenstad

Sykler du lenge og bratt opp Homledalsveien fra E16, kommer du til Kroktjern. I dag grått og mildt, og frosten var blitt borte igjen.