Kleivstua en vakker dag i oktober

Kleivstua har en lang historie som hvilested på Krokskogen. Nå er stedet bygget ut til hotell og konferansesenter. Det har kommet til nye bygninger de siste årene. I dag var det fortsatt høstfargede omgivelser her. Bilde nr. 12675, som er tatt på omtrent samme tid for fem år siden, viser at det fort kan bli vinterlige forhold i oktober.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Sep 2015

Utsikt fra Hervenknappen

Av Harald Udnæseth

Fra Hervenknappen (784 moh.) ser vi ned mot Mjøsa, men ikke bare det. Vi kan faktisk se store deler av det indre Østlandet herfra. I rolig gange med barn tar det om lag 30 minutter fra parkeringsplassen ved Herva.

04 Okt 2015

På søndagstur til Hervenknappen

Av Harald Udnæseth

Hervenknappen er et svært populært utfartsmål på Toten. Mange har tatt turen opp hit på denne flotte søndagen. I rolig gange med barn tar det om lag 30 minutter fra parkeringsplassen ved Herva. Fra 784 meters høyde er det en fantastisk fin utsikt – du ser helt til Rondslottet i god sikt.

06 Okt 2015

Løypedugnad ved Hutjern

Av Harald Udnæseth |

De som preparerer løyper, sitter ikke bare og venter på at snøen skal komme. Sommeren og høsten brukes godt til å forbedre løypenettet. Her bygges det ny bru ved Hutjern sør for Oksbakken, et populært startsted på Totenåsen. De blide karene, på dugnad for Totenåsløyper AS, er fra venstre Johan Myhre, Asbjørn Stangstuen og Kalle Inderberg.