Ved Skillebekk

Ved Skillebekk er det et sentralt løypekryss vinterstid, se bilde nr. 11648 som er tatt fra samme sted. Men også på barmark kan man ferdes her. Sykkelruten mellom Flateby og Finland går forbi Skillebekk. Ruten går til venstre og til høyre for fotografens standpunkt, altså ikke i traseene som går innover i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Okt 2015

Klarvær ved Merratjern

Av Erik Unneberg

Det var tåke hele formiddagen, men i løpet av dagen fikk solen overtaket. En del av Merratjern ble imidlertid liggende i skyggen da dette skjedde. Det merkes at solen står lavere på himmelen enn tidligere i høst.

14 Okt 2015

Og så kom kuldegradene til Revlitjernet (293 moh.)

Av Kjersti von Krogh

Solen når ikke ned til lille Revlitjernet før midt på dagen nå midt i oktober. Den 14/10 kalles første vinterdag på primstaven, og som bestilt kom et par kuldegrader smygende og rimet til gress og småkratt langs tjernet. Litt drivende tåkeflak gjorde sitt til at stemningen her inne i vernet skog ble riktig høstlig og litt magisk.

14 Okt 2015

En nyhugget utsikt langs Ringkollveien

Av Odd Tore Saugerud

Det «gamle» utsiktspunktet langs Ringkollveien, hvor blant annet bilde nr. 14847 et tatt, er nå i ferd med å gro igjen. Men litt lenger ned i veien er det nylig snauhogd en bratt skråning, og det gir en omtrent like fin utsikt. Her er Gyrihaugen nær venstre side, så følger Steinsfjorden, og videre mot høyre er det åsryggene på Røyselandet som stikker opp av tåka med Finnemarka mot horisonten.