I grenseland ved Store Svartungen

Grensen mellom Hurdal og Østre Toten går omtrent midt i Store Svartungen. Her er vi helt vest i vannet, og det er litt vanskelig å si nøyaktig hvilken kommune bildet er tatt fra. Men det som er sikkert, er at vi ser inn i Østre Toten, mot hyttene som ligger på nordsiden av vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Okt 2015

Østover ved Aurtjenn

Av Eivind Molde |

Det er en fin høstdag her oppe i nesten 600 meters høyde, helt nord i Hurdal kommune. På vei østover langs Aurtjenn befinner vi oss nesten helt ved grensen mot Østre Toten.

01 Okt 2015

Slik det en gang var

Av Eivind Molde

Melkerommet på Vindflosætra er tatt vare på i sin opprinnelig stil, med hyller for butter, spann og annet utstyr. Arbeidet med å restaurere bygningen er nå fullført.

01 Okt 2015

Autentisk på Vindflosætra

Av Eivind Molde

Seterhuset på Vindfloen er kanskje det mest autentiske seterhuset på Totenåsen. I år ble arbeidet med å restaurere bygningen fullført. Det er gjennomført i regi av 2-ertura, en gruppe som på frivillig basis jobber med å ta vare på gamle stier og seterhus på åsen. Arbeidet er ledet av Torbjørn Alm fra Kolbu. En dugnadsgjeng på til sammen 15 mennesker har gjort jobben med å oppgradere huset. Innvendig har det vært viktig å beholde den autentiske stilen, med jordgulv, kjøkken, bord, stoler og senger.