Stien mot Dronningens utsikt og en forsmak på utsikten

Går du inn asfaltveien mot Kleivstua skiltet innkjøring forbudt - og tar til høyre - kommer du til en grønn slette med sti og veiviser med opplysningsskilt. Det er stien mot Dronningens utsikt, og her er også en forsmak på utsikten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Jul 2015

Våt dag på Katnosa

Av Nina Didriksen

Regnet kom i store mengder, akkurat som meldt. Litt vått blir det uansett på padletur, og det ble en fin runde på Katnosa. I bakgrunnen skimtes Katnosa gård.

08 Jul 2015

Kanocaching i Katnosa

Av Nina Didriksen |

Det er tungt å padle mot vinden, selv om den ikke var kraftig i dag. Returen forbi Losøya, som skimtes der borte, gikk lettere med draget i ryggen. Strandhogget her på Vesternøya skyldtes en geocache. De er som kjentmannsposter, men ofte med mer ekstrem plassering.

26 Mai 2000

Gygra i solnedgang år 2000

Av Odd Tore Saugerud

Helt siden jeg fra jeg var fem år og bodde i hytte på vestsiden av Tyrifjorden, har jeg hatt lyst til å se Gygra i solnedgang. På den tiden var det fortsatt brannvakthytte på Gyrihaugen, og på slutten av solnedgangen var det sterkt gjenskinn i de store vinduene. Da passet det for mine foreldre å fortelle om den fæle Gygra som holdt til der. Slik så det da ut en sen maidag år 2000. Ingen grunn til å være redd, det mest spennende var å krabbe opp revnene i stupene etterpå i tussmørket.