Utsikten fra Kafé Kringsjå 2015

Selv om det har vokst opp mange løvtrær siden bilde nr. 23833 ble tatt, er utsikten fra stedet der kaféen lå fortsatt verdt en stopp. Men det er ikke noe opplysningsskilt som viser at her lå det i sin tid en kafé, og stein er ikke mangelvare på Kolsås. Den eldste av damene hadde vært på kaféen som ung, men tenkte ikke over hvor hun var før jeg nevnte den.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Jun 2015

Her lå Kafé Kringsjå på Kolsås

Av Odd Tore Saugerud

Bilde nr. 23833 viser Kafé Kringsjå den gangen det var drift der. Slik ser det ut fra samme kameraståsted i 2015. Nytt gjerde, men berget i høyre kant av bildet og muren er som den gang. De to store furuene ser også ut til å holde seg oppreist fortsatt, men løvtrær dekker nå mye av det som var utsikten.

08 Jun 2015

Grå formiddag på Vettakollen

Av Nina Didriksen

Mandag formiddag var gråere enn søndagen, men utsikten fra Vettakollen er (nesten) alltid fin. Til venstre henger en regnskur, og foran oss strekker Bunnefjorden seg innover.

07 Jun 2015

Topp 3-turen er kommet til Vettakollen

Av Nina Didriksen

Vettakollen var topp nummer to på søndagens kollerangling. Turen gikk fra Midtstuen stasjon til Holmenkollen, videre over Vettakollen og med målgang på Grefsenkollen med mat og drikke på uteserveringen. Turen gikk mest mulig på sti, i både regn og sol, og er ca. to mil lang.