En halvsirkelformet mur i skogen

På vestsiden av Heftyebakken, omtrent 0,5 km fra Midtstua, kan enden av en grønngrodd mur skimtes i skogen. Går man opp til denne, viser den seg å være en del av en solid mur som ligger i en halvsirkel i en liten dalbunn. Kraftig dosert og stedvis over to meter høy kan den ikke være en tilfeldighet. Gamle kilder sier at dette var nedre del av en S-formet tverrforbindelse fra akebakken Korketrekkeren til Heftyebakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Mai 2015

Snø og grønt siste dag i mai

Av Nina Didriksen

Stifinner'n bragte meg til topps av Tryvannsbakkene i dag, og der var det både vinter og vår. Fin utsikt over Nordmarka, også.

29 Mai 2015

Og ennu er det vår...

Av Kjersti von Krogh |

Våren skynder seg langsomt i år. Hvitveisen blomstrer fortsatt, men gjøken er registrert, og grønnfarvene rundt Trollvann er i alle sjatteringer. Og foreløpig er padlerne godt kledd for sin treningstur på det lille vannet mellom Grefsenåsen og Lachmannsfjell.

27 Mai 2015

Midtstuanlegget: hva er gjort, og hva er planene videre

Av Odd Tore Saugerud

Vårtreffet fikk bruke Diamanten som serveringssted for dagens pølsemeny, og var meget takknemlige for dette. Som avslutning ga Skiforeningens leder drift, Klaus Kromann, en orientering om Diamantens historie, hva som er gjort for å få Midtstuanlegget til å fremstå som både harmonisk og brukervennlig, og planer for å også ta inn litt andre aktiviteter enn hopp i fremtiden.