Takk for flotte løyper!

Arild Bernstrøm (t.v.) fra Mylla Løypeforening har akkurat preppet ferdig løypene mellom Mylla og Bislingen, noe Steinar Kjærnsrød satte stor pris på - i likhet med de andre som også fikk seg en flott vårskitur i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Apr 2015

Blåveisblomstring i Tonekollen

Av Lise Henriksen |

I de frodige sør- og vestvendte liene i Tonekollen blomstrer tepper av blåveis i disse dager. Innimellom åpenbarer den vakre tysbasten seg. Nedenfor holder Mosjøen på å gå i oppløsning. NB! Området tilhører Østmarka naturreservat, hvor alle blomster og vekster er fredet. De skal få blomstre i fred, og frø seg, til glede for vandrere og naturvenner.

18 Apr 2015

Nedstigning fra Tonekollen

Av Lise Henriksen

Vi følger en gammel hestevei ned den blåveisblomstrende lia fra Tonekollen, med Mosjøen i blikkfanget mot sør. Her er isen i ferd med å kapitulere.

17 Apr 2015

Tiuren setter også pris på nypreppa scooterspor

Av Gunnar Kaspersen |

En gruppe vårskiløpere i stum beundring over at tiuren også setter pris på nypreppa scooterspor. Bildet er tatt i Atjernsløypa, som går ned til Atjern fra Lauvliflaka på Krokskogen. Flotte forhold på skauen, fast underlag med noen cm våt styresne på toppen. Og der, midt i et nypreppa scooterspor, har tiuren sittet og hygget seg.