Vårtur 2015: Spor i tåke

Deltakerne på Skiforeningens vårtur har fått oppleve både sol og tåke under vårturen på Totenåsen i dag. På første del av turen, fra Oksbakken, var det strålende sol. Mot slutten av oppstigningen til høydeplatået kom det tåke. Men litt senere, under oppholdet på Rausteinshytta blåste den bort. Dermed kunne turen fortsette som den startet - i nydelig vær. Her er vi i krysset sør for Pålknappen, en halv kilometer fra Rausteinshytta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Apr 2015

Føret holder i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Mange benyttet seg av de fine forholdene i den østre delen av Vestmarka i dag. Både fra Skoglund og Vestmarksetra var det en jevn strøm av skiløpere i formiddag, med blant annet Svartvann, Grønland og Mikkelsbonn som mål.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Snart avmarsj fra Rausteinshytta

Av Steinar Kjærnsrød |

Det passet bra at skydekket sprakk opp og sola tittet fram da deltagerne på vårturen forlater Rausteinhytta og setter kursen for Torsætra.

08 Apr 2015

Mye folk og maskiner

Av Kjartan Roland

Bakkeløpet Marijellsklassiker'n ble avholdt samtidig som åpningen av branntårnet på Marifjell. De ivrigste gikk de 480 høydemeterne fra Rustad og opp. Maskinparken til Nannestad og Bjerke løypekjørerlag stilte fulltallig, og det ble servert brus, pølser, kaffe og sveler til alle fremmøtte.