Lite folk

Det har kommet påfyll med snø i Vestmarka i det siste, men i dag regnet det, og det var ikke mange ute. Fotografen traff en håndfull mennesker mellom Solli og Mikkelsbonn. Hvis vi få et par kuldegrader nå, blir det supert!

Lite folk

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Mar 2015

Hva skulle vi gjort uten Vestmarka?

Av Eyvind Wang

Dette var nok dagen hvor mange klarte seg uten Vestmarka med regn og tunge løyper, men den byr alltid på opplevelser og utfordringer. Her fra Mikkelsbonn.

31 Jan 2015

Veiviser til Nordåsen fra Hurdal

Av Kjartan Roland

Mange starter turen på Nordåsen fra Grustaket, andre starter her fra Hurdal-siden. Løypa går fra Jeppedalsvegen, like ovenfor Rustad barnehage. Og nå er det blitt enkelt å planlegge dagens tur her ved løypestart. Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har vinteren 2015 satt opp både retningsskilt med kilometer-anvisninger og karttavle som viser hele løypenettet på Nordåsen.

31 Jan 2015

God løypeinfo ved Dalssætra

Av Kjartan Roland

I krysset ved Dalssætra er det greit å finne ut hvor du skal ta turen videre. Her har Nannestad og Bjerke løypekjørerlag vinteren 2015 satt opp både retningsskilt med kilometer-anvisninger og karttavle over området. I tillegg har karttavla en gradestokk slik at du kan se hva temperaturen er.