Overvann, men greit likevel

Det har blitt litt overvann på Østernvann, men etter nattens frost var det bare litt som hadde tint i løpet av formiddagen. Det var derfor fullt mulig å krysse vannet uten å få våte skistøvler. Det var en del folk ute i det fine været denne fredagen, men langt færre enn på en lørdag eller søndag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2015

Skjermet for solen

Av Erik Unneberg

Store deler av løypen fra Østernvann via Tømmeråsen til Abborvannsveien lå skjermet for solen da fotografen gikk her en tidlig fredags ettermiddag. Bildet er tatt på nordsiden av åsen, på ca. 340 moh.

10 Feb 2015

Aftenhimmel ved veiens ende

Av Erik Unneberg

Det var et rødlig skjær over himmelen idet dagslyset var i ferd med å ebbe ut her ved enden av Mastutjernsvegen. Dette stedet benevnes av og til som "Bikubene". Fotografen hadde kommet i scooterløypa over Holterkollen, og denne løypa kommer inn fra venstre i bildets venstre bildekant. Etter at motivet var foreviget, var det å snu skiene og gå i godt preparerte spor til Kogstadvangen.

20 Feb 2015

En og annen overraskelse

Av Kjersti von Krogh

Lysløypa fra Brekke mot Hammeren har klart seg overraskende bra i mildværet, men en og annen bekk har flommet over og skapt noen utfordrende svinger her og der.