Drettvann tappet ned

Grunnet utbedringer av Drettvannsdammen, er Drettvann nå tappet ned med nærmere fem meter. Dette medfører at løypeprepareringen Deledalen-Halssjøen-Drettvann-Skålsjøen utgår denne vinteren. Isen på det nedtappede vannet er ikke kontrollert, og der løypa leder ut på vannet, er det satt opp skilt som forteller at "isforholdene kan variere, og isen må betraktes som usikker". All ferdsel på eget ansvar.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2015

Ved Fløysbonn i Oppegård

Av Lise Henriksen

En av vinterens fineste dager ved Fløysbonn, midtveis mellom Hauketo og Greverud - i begynnelsen av februar. Bildet er tatt mot vest.

18 Feb 2015

På Falkehøgda bak isfossen

Av Nina Didriksen

Ingen trengsel på den 293 meter høye Falkehøgda i dag. Åsen ligger nord for Tappenbergvann i Østmarka naturreservat. Vi satte fra oss skiene ved vannet og gikk opp lia bak isfossen ved Bjørntjernet. Ganske utfordrende, for det er lite hold i snøen.

18 Feb 2015

Voksent ispanser

Av Nina Didriksen

Isfossen ved Bjørntjernet i Østmarka naturreservat har vokst seg stor. I vinter står det også en "Skijeger"-post her, noe som får flere til å besøke dette fine naturfenomenet. Fotografen og turfølget gikk etterpå opp på Falkehøgda, åsen bak fossen.