Lysene har kommet på

Med minus syv, klarvær og fullmåne holdt det seg lyst lenge i dag, men da klokken nærmet seg fem i ettermiddag, var det greit at lysene var kommet på i lysløypesystemet ved Frognerseteren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2015

Gylne solstråler over Maridalen

Av Nina Didriksen

Sesongens fineste skidag så langt er snart slutt. En time før solnedgang er lyset blitt gyllent og skyggene lange, som ved Geitøya i Maridalsvannet til venstre i bildet. Mer mot høyre ser vi Sander gård med "Maridalsalpene" i bakgrunnen. Fotografen kunne herfra se "omrisset" av dagens tur, den gikk på baksiden av alle åsryggene vi ser på bildet, fra Frognerseteren via Kikutstua, Gørja, Movann og til Kjelsås.

04 Feb 2015

Vakker vinter ved Movann

Av Nina Didriksen

Snøen ligger fremdeles på trærne og gjør omgivelsene vinterlige, som her ved Movann. På dagens tur var det silkeføre fra Frognerseteren forbi Kikutstua og Gørja, men fra Movann til Kjelsås ble føret noe skarpere.

04 Feb 2015

Over vik i Helgeren

Av Nina Didriksen

Tar du av fra den gamle Holmenkollmarsj-traseen (Gørjaveien) midt mellom Helgeren dam og Gørjahytta, går du i en morsom terrengløype mot Plaga og Trehørningen. Her er vi i starten av traseen og ser tilbake over den lille vika øst i Helgeren. Løypa er et morsomt alternativ til den store løypa på veien.