Klar for vinter'n!

Nå er alt på stell, og vi krysser fingrene for at det varer! Storebekkbua er på plass, og preparering av løyper etter helgens store snøfall foregår for fullt. Denne blide karen på Skiforeningens scooter hadde vært ute og stelt med løypa fra Fossum over Vidvangen til Storebekkhytta, og hans løfte var: "Et snøfall til nå, så blir det fint!"

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2015

Ikke helt i vinterdvale ennu

Av Kjersti von Krogh

Midtveis i januar er det fortsatt liv i Heggelielva på sin vei fra dammen i Søndre Heggelivann og ned langs Gråseterveien mot Gryta og Slora. Endelig har vi fått en flott skiløype oppover i Sørkedalen mot Løvlia, og i morgentimene i dag kunne skiløperne nyte et vakkert farvespill med knallblå himmel over snøkledte graner.

13 Jan 2015

Pakking av løypa fra Vensåsseter til Løvlia

Av Thomas André Tovang |

Bildet er fra Dammyra idet sola er på vei opp i dag. Et snøfall eller to til, så skal løypa Vensåsseter - Vidvangen - Dammyra - Løvlia bli bra.

11 Jan 2015

Årets første skitur i Lillomarka

Av Kjersti von Krogh

Å kunne starte en skitur fra dørstokken hjemme på Tonsenhagen, er ekstra flott. Og særlig når Lillomarka de siste par ukene har vært dekket av blåis, var 15 cm nysnø og -4 grader en skikkelig nyttårsgave! Løypa fra Solemskogen til Breisjøen ble benyttet av mange små og store denne søndagen. Utfordringen i andre løyper var blåisen under nysnøen, som ikke ga feste for stavtakene.