I vinterskogen ved Store Gørja

Stort vakrere blir det vel ikke en vinterdag? Her forbi Gørja har det vært skimuligheter en stund. Tirsdag ble snøen pakket med scooter fra lia overfor Hakadal verk og Kikutstua for første gang i vinter. Årets nest siste dag startet med ti minusgrader, men da turen var slutt, var det null grader og regnvær.

I vinterskogen ved Store Gørja

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Des 2014

Vinteren forsvant raskt

Av Tom Stensaker

Her på Heggeliveien ved Bymyr var det bare is i dag. I løpet av natten feide varmegradene overalt i høyden og smeltet det lille skiføret som var den siste dagen dette året, allikevel Godt Nyttår alle skiløpere.

31 Des 2014

Bra forhold i lysløypa!

Av Erik Unneberg

Etter intens produksjon av kunstsnø og iherdig innsats med utkjøring og prepping kunne løypebas Ole Henrik Lien Andersen tilby fine forhold i lysløypa på Fossum.

31 Des 2014

Mons?

Av Eyvind Wang

Trøndelag og Nordland er plaget av ekstremværet Mons. Mon tro om vi lengre sørpå også har fått litt føling med Mons. I dag var det 4-5 kuldegrader på Skansebakken og fint føre frem til Storebekkhytta. I stigningene opp mot Søndre Heggelivann ble føret dårligere og dårligere. Hardt, isete, sørpete og steinete om hverandre. Dessverre. Det var nesten ikke til å tro å se Søndre Heggelivann som lå der tilsynlatende nesten isfritt. Fotografen vurderer at det må ha vært 5-6-7 varmegrader ved vannet, dvs. mellom 10 og 15 grader varmere enn på Skansebakken. Håper 2015 byr på mer vinter. Godt nytt år til alle skiløpere.