I sitt rette element

Fotografen påtraff Erik Unneberg på vei innover langs Lomma i dag. Vi var begge enige om at forholdene var brukbare, selv om det kunne gjøre seg med 10 cm påfyll med sne. Bildet her er tatt rett nord for Myrsetra, mellom Tverrelva og Monsebråtan.

I sitt rette element

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Des 2014

Skyfri romjulstur

Av Erik Unneberg

Det var kaldt langs Lomma i dag, men enkelte steder presset solstrålene fra den skyfrie himmelen seg frem til løypa. Bildet er tatt mellom Greinehytta og Tverrelva. Til bare å være en desimeter sne, var det mange som var imponert over hvor fine løyper det var her. Noen steder litt grus, men i det store og hele ganske bra forhold for begge stilarter.

26 Des 2014

Mat med utsikt

Av Nina Didriksen

En trenger ikke dra så langt for å få verdens flotteste middagsutsikt. Her er vi på Slagene ved Frognerseteren og nyter kvelden 2. juledag. Det var nok mildere i høyden enn nede i byen, et ikke ukjent fenomen i Oslo. Og utpå kvelden kunne vi nyte synet av nordlyset som flakket over himmelen.

26 Des 2014

Akejul for mange

Av Nina Didriksen

Det lille snølaget til tross, det er fullfart i Korketrekkeren. At utleiekjelkene er tilgjengelige, tar vi som et tegn på at forholdene er akseptable. I bunnen av bakken ligger Midtstuen stasjon, og da er det bare å ta banen tilbake til start.