Ingen is

Det er fortsatt isfritt på det meste av Nøklevann. Men det forhindrer ikke en fantastisk tur på småstier langs vannkanten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Des 2014

Kryssende tog på Bjørkåsen stasjon

Av Odd Tore Saugerud

Denne dagen strakte køen av forventningfulle barn og foreldre seg i en bue over hele parkeringsplassen ved Gundershogget stasjon, og togene gikk derfor med en frekvens som Ruter ville blitt misunnelig på. Den meget unge føreren på DIEMA-loket er under kyndig opplæring av Olaf Wiegels, Lommedalsbanens «far». Nissene hadde klargjort 1000 poser til dagens trafikk, men begynte allerede å bli bekymret for at det ikke var nok.

06 Des 2014

Vensåsbakken holdeplass med innlagt hoppbakke

Av Odd Tore Saugerud

Skiltet på holdeplassen taler for seg selv. Nå går toget på kulen i bakken, og fortsatt kan man føle suget i magen når man går helt ut på kanten og ser ned det bratte unnarennet og ned på sletta. Utsikten tvers over Lommedalen er heller ikke å forakte, spesielt ikke på en solrik dag med nysnø.

06 Des 2014

Klar for avgang fra Smutterud!

Av Odd Tore Saugerud

I dag var det folksomt i Lommedalen, med tilløp til parkeringskaos langs veien til Tobonn. Men selv om det var glitrende nysnø i helårsløypa langs Lomma, var mesteparten av parkeringsplassen ved By ledig. Årsak: Juleturene på Lommedalsbanen startet i dag med tog fullstappet av barn og foreldre, nissebetjening og gaver.