Kryssende tog på Bjørkåsen stasjon

Denne dagen strakte køen av forventningfulle barn og foreldre seg i en bue over hele parkeringsplassen ved Gundershogget stasjon, og togene gikk derfor med en frekvens som Ruter ville blitt misunnelig på. Den meget unge føreren på DIEMA-loket er under kyndig opplæring av Olaf Wiegels, Lommedalsbanens «far». Nissene hadde klargjort 1000 poser til dagens trafikk, men begynte allerede å bli bekymret for at det ikke var nok.

Kryssende tog på Bjørkåsen stasjon

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Des 2014

Vensåsbakken holdeplass med innlagt hoppbakke

Av Odd Tore Saugerud

Skiltet på holdeplassen taler for seg selv. Nå går toget på kulen i bakken, og fortsatt kan man føle suget i magen når man går helt ut på kanten og ser ned det bratte unnarennet og ned på sletta. Utsikten tvers over Lommedalen er heller ikke å forakte, spesielt ikke på en solrik dag med nysnø.

06 Des 2014

Klar for avgang fra Smutterud!

Av Odd Tore Saugerud

I dag var det folksomt i Lommedalen, med tilløp til parkeringskaos langs veien til Tobonn. Men selv om det var glitrende nysnø i helårsløypa langs Lomma, var mesteparten av parkeringsplassen ved By ledig. Årsak: Juleturene på Lommedalsbanen startet i dag med tog fullstappet av barn og foreldre, nissebetjening og gaver.

06 Des 2014

Tryvann i vinterskrud

Av Helge Nordtømme