Ved Rognlivann damper det i novembersola

Is, rim og vått om hverandre. Men novembersola varmer fortsatt såpass at det både tinte og ble til damp. Trist at en så velholdt båt ser ut til å bli uteligger i vannet den kommende vinteren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Nov 2014

Lav sol over Sørsetra

Av Kjersti von Krogh

Vakker senhøststemning i de fagre liene ved Sørsetra, ikke mye som minner om at det går mot desember om en snau uke! Men solen er lav, og dagene er korte, og solen nådde ikke ned til trivelige Sørsetra i dag.

25 Nov 2014

Like ved Dronningens utsikt

Av Kjersti von Krogh

Dronningens utsikt er et flott utsiktspunkt som ligger nordøst for Kleivstua og med utsikten til Kongen til venstre på bildet. Etter en lang periode med gråvær, regn og tåke, var det i dag en ren nytelse å kunne se utover Tyrifjorden med skogkledde øyer og holmer, og frodig og velstelt kulturlandskap rundt fjorden. I det fjerne ser vi snekledte Vikerfjell, Norefjell og Blefjell. Bildet er tatt litt sør for det opprinnelige utsiktspunktet, altså ikke langt fra Kleivstua.

24 Nov 2014

Undergangen ved Øverland

Av Erik Unneberg

Øverland er et av de mest populære innfallsportene til Bærumsmarka. De fleste velger å ta seg inn til Nygård eller Sæteren, og man kan starte fra Gamle Ringeriksvei, som vi ser på bildet. Parkeringsplassen ligger rett utenfor bildets høyre side, og man benytter da helst undergangen for å komme seg over til motsatt side av veien, ved Øverland gård. Selv om det var mandag, var det noen mennesker på tur her, men fotografen var mer opptatt av at det var antydning til sol en stund. Slike glimt har vi ikke hatt mye av i november.