Novembergrått ved Linderud

Lett regn, to-tre varmegrader og temmelig mørkt var det ved Linderud i ettermiddag. Likevel, skogsbilveiene i området var fine å ferdes på. Bildet er tatt med en eksponeringstid på seks sekunder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Nov 2014

Underveis til London

Av Kjersti von Krogh

Årets juletre til London ble i formiddag hugget nord for Breisjøen ved veien opp til Lilloseter, med stort oppmøte av elever fra den engelske skole i Oslo og fra Ammerud skole. Ordfører Fabian Stang overrakte Oslo bys gave, det var bevertning til store og små, og sannelig var det tilløp til snø i luften også!

18 Nov 2014

Øyungsdammen og brua med Øyungskollen i bakgrunnen

Av Odd Tore Saugerud

Tåka over Øyungskollen inspirerte til en liten fotoavstikker på damkronen. Helt vindstille på Øyungen, heller ingen mennesker å se i skogen i løpet av dagens tur.

18 Nov 2014

Brua nedenfor Øyungsdammen

Av Odd Tore Saugerud

Mange har gått eller syklet over brua nedenfor Øyungsdammen, men de fleste har vel ikke sett den fra denne vinkelen. Det er tydelig at bruspennet ligger i nøyaktig samme retning som fløtningsløpet for å sikre at stokkene ikke satte seg fast. I tillegg er det to store stikkrenner ved siden av bruspennet. En sikkerhetsventil i tilfelle tømmervase?