Hvitt rundt Vikkelihytta

Mens onsdagen var preget av høstfarger, var det hvitt da vi våknet torsdag morgen. Utover dagen gikk nedbøren over i regn, så det ble nok med denne forsmaken på vinteren også denne uken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Okt 2014

Hvitt over Vikka

Av Nina Didriksen |

Høstfargene ved vannet Vikka ble brått mer vinterlige, da temperaturen sank og natt ble til morgen for overnattingsgjestene på Vikkelihytta. Ettersom fotografens prosjekt "overnatte på alle DNT-hyttene i Oslomarka" ble fullført tidligere i år, måtte begrepet - eller området - "Marka" utvides for å innlemme denne nyåpnede hytta i samlingen. På bilde nr. 22500 kan du se hvordan det så ut her dagen før.

19 Okt 2014

Hvitt og grønt løypekryss

Av Erik Unneberg |

Løypa fra Asdøltjern til Oppsalsetra går gjennom dette løypekrysset. Herfra kan man også komme til Bøsetra og Solli gård. Idet disen var i ferd med å lette fra dette området, ble det en fin balanse mellom trærnes grønnfarge og nysneens hvite teppe.

19 Okt 2014

Våt oktobersne ved Klunken

Av Erik Unneberg |

Det kom ganske mye sne i de høyereliggende deler av Vestmarka ved inngangen til helgen, men mildvær og regn gjorde sitt beste for at terrenget skulle miste sin hvite farge. Her ser vi hvordan det så ut ved Klunken-hytta søndag formiddag. Et bilde tatt fra samme posisjon for fem år siden (bilde nr. 12043), viser en annen oktoberstemning. Legg merke til hvordan trærne rundt hytta har vokst siden da.