Hvitt over Vikka

Høstfargene ved vannet Vikka ble brått mer vinterlige, da temperaturen sank og natt ble til morgen for overnattingsgjestene på Vikkelihytta. Ettersom fotografens prosjekt "overnatte på alle DNT-hyttene i Oslomarka" ble fullført tidligere i år, måtte begrepet - eller området - "Marka" utvides for å innlemme denne nyåpnede hytta i samlingen. På bilde nr. 22500 kan du se hvordan det så ut her dagen før.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Okt 2014

Hvitt og grønt løypekryss

Av Erik Unneberg |

Løypa fra Asdøltjern til Oppsalsetra går gjennom dette løypekrysset. Herfra kan man også komme til Bøsetra og Solli gård. Idet disen var i ferd med å lette fra dette området, ble det en fin balanse mellom trærnes grønnfarge og nysneens hvite teppe.

19 Okt 2014

Våt oktobersne ved Klunken

Av Erik Unneberg |

Det kom ganske mye sne i de høyereliggende deler av Vestmarka ved inngangen til helgen, men mildvær og regn gjorde sitt beste for at terrenget skulle miste sin hvite farge. Her ser vi hvordan det så ut ved Klunken-hytta søndag formiddag. Et bilde tatt fra samme posisjon for fem år siden (bilde nr. 12043), viser en annen oktoberstemning. Legg merke til hvordan trærne rundt hytta har vokst siden da.

19 Okt 2014

Til Oppsalsetra på vekslende føre

Av Erik Unneberg |

Det var varierende forhold i Vestmarka i dag. Traseen mellom Asdøltjern bød på både snøfritt terreng og partier med opp mot 20 cm kram sne. Men vått var det alle steder.