Skyer og solstråler over Bleiktjern

Det ble en dag med mange skyer og mye dis, men også blå himmel og etter hvert sol. Her har solen tatt en pause bak en sky, og lager et uvanlig tydelig mønster av solstråler over himmelen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Okt 2014

Kløfta nord for Lusevasan

Av Odd Tore Saugerud

Kløfta i forlengelsen av vannet Lusevasan mot nord må bare besøkes under en tur i Slattumsrøa. Trangt, med fine bergformasjoner, og bevokst med frodig mose. Ikke mange ferdes her, og det er kanskje bra for naturen. Atie gir et inntrykk av dimensjonene.

05 Okt 2014

Velkommen Inn!

Av Kjersti von Krogh |

I forbindelse med arbeidet med høyspentledningen over Tripperudhøgda (562 moh.) nord for Engelstadvangen, ble det bygget en hvilebrakke, som det etter at arbeidet var ferdig, ikke lenger var behov for. Da sto to ivrige karer klar til å få seg et sted å være når de var på fisketur, og satte brakken i stand til å bli det som i dag kalles Tripperud Inn, en åpen koie velkommen til en rast og en hilsen i koieboka. Og med et kjentmannsmerke utenfor døra, blir det nok mye besøk etter hvert!

05 Okt 2014

Ingen tur uten et bad!

Av Kjersti von Krogh |

Karen Margrethe nyter en svømmetur i Engelstadtjernet (470 moh.) - åtte grader i vannet, det dobbelte i luften - denne første søndagen i oktober. Tjernet ligger på grensen mellom Nittedal og Nannestad, og i sydenden av tjernet ligger den gamle setra Engelstadvangen.