Velkommen Inn!

I forbindelse med arbeidet med høyspentledningen over Tripperudhøgda (562 moh.) nord for Engelstadvangen, ble det bygget en hvilebrakke, som det etter at arbeidet var ferdig, ikke lenger var behov for. Da sto to ivrige karer klar til å få seg et sted å være når de var på fisketur, og satte brakken i stand til å bli det som i dag kalles Tripperud Inn, en åpen koie velkommen til en rast og en hilsen i koieboka. Og med et kjentmannsmerke utenfor døra, blir det nok mye besøk etter hvert!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Okt 2014

Ingen tur uten et bad!

Av Kjersti von Krogh |

Karen Margrethe nyter en svømmetur i Engelstadtjernet (470 moh.) - åtte grader i vannet, det dobbelte i luften - denne første søndagen i oktober. Tjernet ligger på grensen mellom Nittedal og Nannestad, og i sydenden av tjernet ligger den gamle setra Engelstadvangen.

05 Okt 2014

Morgentåke over Steinsortungen

Av Kjersti von Krogh

Første søndag i oktober med uvanlig høye temperaturer for årstiden. Men morgentåken lå tykk i Romeriksåsene i morgentimene, som på bildet ved Steinsortungen (447 moh.). Vannet ligger rett vest for Damsortungen og rett nord for Sortungshøgda (564 moh.) og syd for Hakkim.

05 Okt 2014

Søndagsmorgen ved Bremsrud

Av Torgeir Stenstad

Bremsrud ligger på østsiden av Nøklevann og er en flott rasteplass. En fin gapahuk er nå også kommet opp til felles benyttelse.