Bogstad i flammer

Høstfargene formelig brenner i ettermiddagssolen. Nyt det, for i helgen er det meldt regn - og snart faller løvet av trærne. Bildet er tatt rett øst for Bogstad badeplass.

Bogstad i flammer

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Okt 2014

Høst ved Vormsund

Av Erik Unneberg

Den første torsdagen i oktober var av det virkelig fine slaget, med både høstfarger, sol og behagelig temperatur. Bildet er tatt langs sykkelrute 789 mellom Vormsund og Arnestad Minde, ved golfbanen på Nes.

30 Sep 2014

Heggelielva: Gråseterbrua fra en uvanlig synsvinkel

Av Odd Tore Saugerud

Det er ikke enkelt å komme opp fra dalbunnen på østsiden før Gråseterbrua, og også der må det krabbing på alle fire til. Uansett er synsvinkelen fra undersiden av brua interessant. På vestsiden er det stor aktivitet med skogsmaskiner i et nytt, stort hogstfelt. Også på østsiden mot nord er det et nytt, stort hogstfelt. Etter brua fortsetter elva i trang dal videre mot Heggelivannet, men en tur dit får bli ved en annen anledning. Konsentrasjon og lyst til å balansere på steiner og svaberg i og ved elva var oppbrukt for i dag.

30 Sep 2014

Heggelielva: Dalen vider seg ut igjen, og stupene blir lavere

Av Odd Tore Saugerud

Et nøyaktig kart over østsiden av dalen er ikke tilgjengelig, men ved kotetelling og skjønn kan de høyeste stupene der anslåes til å være om lag 30 meter høye. Syd for St. Jørgenskastet blir østsiden mer som en skråning. Her, hvor et lite bekkesilder kommer ned, er den siste utsikten nedover mot stupene.