Snø på toppene

Siste helg av årets september, og med tindrende høstluft kom det også snø i fjellet. Fra Ringkollen (702 moh.) var utsikten formidabel i dag, og Gaustatoppen skimtes i synsranden med snø.

Snø på toppene

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Sep 2014

Sykkelbussen klar for avgang

Av Kjersti von Krogh |

Nydelig lørdag i slutten av september, og sykkelbussen blir raskt fylt opp utenfor Frognerparken (der dette bildet er tatt), Lysaker og Sandvika. Ikke bare ivrige syklister, men også glade turgjengere på postjakt benytter den flotte sjansen til å komme seg langt inn i Marka.

27 Sep 2014

Båltur til Rughaug

Av Torgeir Stenstad

Rughaug med sine 681 moh. er "topp 10" av Markas høyder, og i dag var det utrolig flott utsikt mot Storflåtan og Oppkuven. På bålet ser vi at det vanket både pølser og toast, og det ble vaffel til dessert.

27 Sep 2014

"Kjøp Kjentmannsheftet, De også!"

Av Nina Didriksen |

Det er på sin plass med litt humor og reklame når høstjakta er over. Nina Didriksen kan underskrive på at det har blitt mange fine turer til de femti kjentmannspostene som ble lansert søndag for fire uker siden. Fasiten sier 22 dager på tur og 410 kilometer tilbakelagt til fots og på sykkel, ved siden av full jobb, i stort sett strålende vær. Så også i dag, der siste klipp ble gjort på posten "Skibet" i Nordre Heggelivann.